14.9.11

14.9.11@2* flow



Dub FX (myspace) / melbourne AU / acapella* psychedelic* trip hop*

Dub FX daha önce burda paylaştığım bir zat-ı muhterem. Eğer o zaman ki postuma gidecek olursanız Türkiye'de görmek istediğimi yazdığımı da göreceksiniz. Ve beklediğim üzere 20 Ekim'de Bronx Pi'de izleme fırsatı bulacağımızı da Easternbull Entertainment açıkladı dün. Flower Fairy(sevgilisi) ve cAde o gece Dub FX'e eşlik edecek isimler.
Ben kendisine tarz konduramıyorum; r&b değil ama grime da değil. Pop var, r&b, d&b ve hatta dubstep bile var. Flower Fairy ile çalarken pop ve grime oluyor, cAde işin içine girince hip hop, beatbox oluyor, Dub FX orjinalinde hep elektronik olan bi' adam zaten.
Diğer konu, Bora Uzer Türkiye'nin pek yetenekli, çok muhteşem sahnesi olan bir kaç müzik adamından biri ve ben Dub FX ile kendisini hiç benzetemiyorum. Etkinlik açıklandığından beri herkes o kadar çok Bora Uzer benzetmesi yaptı ki bu insanlardan bir çoğu müzik eleştirmeni, bir çoğunun Dub FX'ten henüz haberi oldu - hemen az önce-. Bunu çok uzatacağımı hissettiğim için şimdi kesicem. İmkanı, ihtimali olan herkes 20 Ekim Bronx Pi'ye dansa gelsin.

Son olarak, Bandcamp sayfasına şurdan yol alabilirsiniz.

Gizemdir.

No comments: